Jump to content
270soft Forum
Sign in to follow this  
lukereinhart

Help with map I made

Recommended Posts

Hi everyone, i'm new here but I've been playing this game for a while and made a map that isn't working out. I was hoping someone had some idea about what i'm doing wrong. The Map looks fine in the universal region but when going to individual counties it get really weird. Any help would be appreciated, this was my first map and took forever so i'm a little disappointed. 

MAPHELP.PNG

MAPHELP2.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, lukereinhart said:

Hi everyone, i'm new here but I've been playing this game for a while and made a map that isn't working out. I was hoping someone had some idea about what i'm doing wrong. The Map looks fine in the universal region but when going to individual counties it get really weird. Any help would be appreciated, this was my first map and took forever so i'm a little disappointed. 

MAPHELP.PNG

MAPHELP2.PNG

I believe @Conservative Elector 2 made a verifiably working map of Maryland, which he posted somewhere on this site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, whats happening is the lines are not 0,0,0 in the color region. Go back to which ever editor you were usuing and make suer all tje pixels are the color value 0,0,0 and redraw the lines. Should fix your problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×