Jump to content
270soft Forum

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 270soft Political Games
    • General
    • Game Feedback
    • Election Play-by-Play
    • Campaign Creation

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. POLITICALBOMB

    Error Message when playing

    I'm in the process of making my own scenario when I notice this keeps happening during the primaries. I also got this right after. Any idea why it's doing this?
  2. I recently purchased the Mac version of President Infinity. So far, everything seems to run perfectly in the general election. However, when playing in the primaries, the entire game will just close. It usually takes about 30 minutes or so of game play and then it just shuts down, usually as the week is progressing and you're waiting to see the news stories and all...occasionally the game will close while making an ad as well. I have no idea how to fix this. Could it be as simple as requesting a redownload? Are there any known fixes? It's incredibly frustrating and makes it essentially unplayable.
  3. servo75

    Error loading saved games

    I get this message every time I load a saved game in 2.5.6.
  4. I tried to continue playing a custom scenario and got the error code 'NAN is not a valid floating point value'. When I tried to load the game again I got the error code "Access violation at address 00409472 in module 'PI.exe'. Read of Address A5A5147B." Does anyone know why this would happen?
  5. scottsunday

    Error message after the first turn

    Hello. First, I want to thank Anthony B. and the team for helping me with a previous issue. I have located the files I need to modify. I have another issue that needs to be addressed. I've recently finished a new scenario, but when I tried testing it out, the game would crash on me after my first turn in the primary. First an error message would read, "Invalid floating point operation." After I press okay, I would become stuck with the "Processing turn..." message. I researched this problem and removed the values between the <percentage_bonuses> tags as instructed, but the problem persists. What do I need to do to fix the problem? Should I copy and paste the code here and ask an admin or someone more experienced to fix it? Thanks in advance. Scott
×